Stel, je zit op Hyves. Ik hoop het niet voor je, maar goed. Stel. Je schrijft een krabbel op de pagina van een politici in de trant van

“Ey bolle vet zak met je kanker bolle kanker bril je gaat died bitch ik kom je halen

🙂 🙂 🙂 :):):) :)”. Je zou zeggen, da’s een doodsbedreiging, of in dit geval, een diedsbedreiging. Maar NEEN. Dit Driest Opgevoed Mens gaat VRIJUIT, ondanks deze doodsbedreiging op de pagina van onze Minister-President Jan Peter Balkenende. Justitie heeft hem wel schuldig bevonden, maar heeft geen straf opgelegd. Waarom? Omdat hij smileys gebruikte om z’n woorden kracht bij te zetten en omdat hij ‘died’ gebruikte in plaats van ‘dood’.

Euh. Ja. Nou. We wisten al een tijdje dat bij Justitie ook niet de snuggerste Nederlanders werken, maar geef dit teringjoch dan op z’n minst een taakstraf van 20 uur om deze allochtoon wat extra lessen Nederlands te laten volgen, misschien wordt ‘ie de volgende keer dan wel gestraft.