Balkenende Bingokaart.

Daarrrrrr gaan we weerrrrrrrrr! Spanning en sensatie deeltje drie. Al drie dagen lang CRISIS in ons land. Hoe triest is dat? Feitelijk gezien is het al maanden crisis natuurlijk en al jaren een puinhoop, maar zo erg als deze week is het nog nooit geweest. Nu: Geert. Grootste moppentapper van het hele stel. Heerlijk.

Enfin. Zelfs het CDA zegt dat er vanavond nog een einde aan kan worden gemaakt. Ik zeg: doen.

Update 17:30: Balkenende weigert in de kamer te antwoorden, bespreekt het liever eerst met het kabinet in de media. …euh, ik bedoel, op Twitter. …VERDOMME. De Ministeraad dan. P.S. Bijgesloten de Balkenende Bingokaart.┬áMocht je ‘m compleet gevuld hebben mag je die inleveren @ toman@tomanthegreat.nl, de eerste vijf krijgen een zaag om de allerlaatste stoelpoot van het kabinet door te zagen.