Het is weer eens bal. Ik moet de mannen weer van de vernedering redden. Ik bedoel, alles leuk en aardig als je je eigen smaak hebt hoor, maar géén smaak hebben slaat ook helemaal nergens op.

Yolanthe Cabau van Kasbergen is voor de derde keer uitgeroepen tot meest sexy vrouw. Yolanthe had wel een vermoeden, maar zeker is ze nooit geweest van de titel, verklaarde ze achteraf.

Dat dus. Leg mij uit waarom zo’n arrogante snol van een Yolanthe het presteert om voor de derde keer de meest sexy vrouw van Nederland te worden? Door mooi te zijn? Euh. Nou nee. Ik zou m’n spreekwoordelijke hond er nog spreekwoordelijk van aftrappen. Zo gatsiedarrie is ze. Kan aan mij liggen, misschien heb ik wel too high standards, maar goed. Arrogant + vreemdgaan + een té opgemaakt uiterlijk waardoor het er allemaal nog slechter uit gaat zien = een ruime onvoldoende voor zowel Yolanthe als de Nederlandse mannen. Ik ben diep teleurgesteld in jullie. En dan vragen mensen zich af waarom ik geen homo ben…