Jullie hebben het weer eens te bont gemaakt. Hoe konden jullie? Vinden jullie dat normaal? Volstrekt belachelijk natuurlijk. Kunnen jullie nou niet eventjes doen alsof jullie ten minste een IQ hoger dan jullie schoenmaat hebben?

Er is weer eens iets vreselijks gebeurd wat de aandacht van TTG.nl nodig heeft. Want alles wat op TTG.nl komt zal bekender worden dan een gemiddeld dumpert-mongooltje die weer eens een faceplant te verduren krijgt, maar dat terzijde.

Jordy van Loon en zijn familie worden bedreigd op verschillende anti-Jordy websites.

Volgens de jonge zanger komen de intimidaties uit de hoek van verschillende anti-Jordy websites. Dat meldt Shownu.nl.

Op Hyves zijn meerdere anti-Jordy profielen te vinden waar leden kunnen reageren op de vraag: Wat zou je doen als je Jordy tegen kwam?

Het kindsterretje, dat een hit scoorde met het nummer Verliefdheid, vraagt zijn fans om hulp. ‘Ik vraag jullie om mij te steunen tegen de anti-haatberichten tegen mijn familie en mij.’

Belachelijk natuurlijk, vooral dit gedeelte:
Het kindsterretje, dat een hit scoorde met het nummer Verliefdheid, vraagt zijn fans om hulp.

Ten eerste: welke halve zool heeft bepaald dat ‘Verliefdheid’ een hit is? Ik zou zo 6,5 miljard mensen kunnen aanwijzen die het daar NIET MEE EENS ZIJN.
Ten tweede: wil iedere fan van Jordy van Loon even zijn hand opsteken? Een ieder die dit doet zal een scheermesje krijgen bij de uitgang, inclusief zelfmoord-handleiding. Tijdelijk aanbod!

P.S.: moraalridders, GAAT HEEN.