Als je antwoord op die vraag ‘ja! JAAAAAA!’ is dan heb ik wel wat voor je. Kun je goed overweg met een computer, weet je een beetje waar je wat kan vinden op het internet, praktisch ingesteld bent (zoals ieder weldenkend ICT’er) en kan je goed met een selectief groepje mensen samenwerken? Dan is dit de baan van je leven. Je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit nodig, 38 uur per week moet je verschijnen in Hoofddorp en je zal een salaris krijgen waar Bill Gates nog jaloers op zou zijn. Het enige wat je echt nodig hebt is een redelijke kennis van de Engelse taal. Mocht je cursussen nodig hebben dan kan je die krijgen.

Het leuke heb ik nog niet eens gemeld. Je gaat van torrents opsporen je werk maken! Het enige probleem? Je werkgever zal Tim Kuik zijn en je zal wereldwijd bekend staan als NSB’er. (ja, hierop klikken!)