Lingo, doet u mee? Hoer. H-O-E-R. Dingdingdingding. Jawel! Goed gegokt. Da’s de enige correcte term voor deze 27-jarige dame uit Denemarken. Met d’r gore sletterige glimlach. BAHBAH. Nou goed, even het verhaal in grote lijnen:

Zo’n 1½ jaar geleden ontmoette ze een een jongeman die op vakantie was in het altijd gezellige Denemarken. Na enkele uren gekletst te hebben (“OH MIJN GOD, WE HEBBEN ZOVEEL DEZELFDE HOBBIES”)  vond de vrouw in kwestie het een goed idee om de man mee naar huis te nemen om daar eens lekker van bil te gaan. Sorry dat ik het zo abrupt zeg (en als je daar niet tegen kan, de uitgang is rechtsboven bij dat kruisje, fijne dag nog) maar JIJ VUILE HOER. De jongen was dezelfde dag nog weg (“zelfde hobbies maar ik ga erin, ik blaf je vol en daarna ben ik van je af HAHAHA”) om nooit meer wat van zich te laten horen. En ja, dan zit je met een ding in je buik waar je geen raad mee weet maar waar je na een tijdje toch van gaat houden. Echter, zo’n beest in je eentje opvoeden werkt niet vaak. Dus dan zoek je de vader maar op. Via Youtube. Want zo doen we dat anno 2009. Eureka. Tip voor de jongens: doe dit niet te vaak. Alimentatie is een bitch. Tip voor de meiden: doe dit vaak. Alimentatie kan veel geld opleveren.

Update 14-9-09 18:41 – Zoals verwacht, dikke vette hoax.

Update 15-9-09 17:48 – NOU BEN IK HET ZAT MET DIE VERDOMDE YOUTUBE FILMPJES EMBEDDEN. Jullie leren maar eens op een link kliken, zoals het vroegâh moest.