Als we Kwik, Kwek en Kwak mogen geloven ten minste:


(WAARSCHUWING: Overvloed aan Arabische teksten en Arabisch gezang of hoe ze dat ook willen noemen, niet geschikt voor racisten of zij met een zwak hart)Juist, België staat dus hetzelfde lot te wachten als Amerika, Spanje en Engeland. Het kleine landje, waar wij als Nederlanders zoveel leedvermaak om hebben, zou binnenkort wel eens deaud kunnen zijn. Verdwenen. Met de noorderzon vertrokken. Opgeslokt door Allah.
“Jullie land zal daarom vertoeven in chaos, bloedvergieten, en gruwelijke aanslagen die op elk moment, op elke plaats kunnen plaatsvinden”, aldus de gemaskerde mannen, die verwijzen naar de aanslagen in Madrid, Londen en New York. “Weet dat wij geen medelijden hebben met jullie en dat wij naar de dood verlangen, net zoals jullie van dit leven houden.”
Niet bijster aardig van de terroristjes. Dat alleen omdat de Belgen sinds kort geleden meevechten in Afghanistan tegen de Taliban-broeders, met heuse F16-gevechtvliegtuigen en militairen met gevaarlijke pistooltjes. Wordt eens tijd dat we ze terugpakken, de hufters. Mannen, pak de geweren en desnoods menselijk schild. We gaan er terroristengehakt van maken.