Two people were removed from the Republican National Convention Tuesday after they threw nuts at an African-American CNN camera operator and said, “This is how we feed animals.”

Multiple witnesses observed the exchange and RNC security and police immediately removed the two people from the Tampa Bay Times Forum.

The convention released a statement saying, “Two attendees tonight exhibited deplorable behavior. Their conduct was inexcusable and unacceptable. This kind of behavior will not be tolerated.”

CNN also acknowledged the incident, saying, “CNN can confirm there was an incident directed at an employee inside the Tampa Bay Times Forum earlier this afternoon. CNN worked with convention officials to address this matter and will have no further comment.

Republikeinen staan niet bekend om hun vrijgevigheid, maar dit is toch lief van ze. Daklozen en ouderen kunnen geheel de ebola ende pleurisch krijgen, maar een donkergekleurde voeren ze zonder blikken of blozen een paar nootjes. Wat. Lievv.

Ik moet hier toch nog iets over kwijt. Uiteraard, het is een incident, je kan het die partij niet kwalijk nemen. Maar ik wil u graag voorstellen aan de grootste groep wannabe-dictators van de vrije wereld. Types als Todd Akin…

Todd Akin

…Mitt Romney… (u weet wel, die met een portemonnee van hier tot Jupiter)

Presenting Mittington 'I'm Unemployed' Romney

…Rick Santorum… (Die achterlijke imbeciel (mag ik dat zeggen, ja dat mag ik zeggen) die zei dat ouderen in Nederland massaal geëuthanaseerd worden)

…Sarah Palin, die hier zegt dat de oorlog in Irak het plan van god was, terwijl dat toch echt het plan van de republikeinen was (en hoe graag zij ook willen, voor god spelen kunnen ze niet)…

…en Michele Bachmann

Bachmann

…zijn angstig vaak in beeld bij die partij. Je kan niet anders stellen dan dat een Romney-presidentschap het failliet van een vrij Amerika zou zijn. Normaal zou het me geen reet interesseren, maar aangezien de heerser van Amerika over het algemeen (lol ende moehaha natuurlijk) wordt gezien als leider van de vrije wereld, zou ik als Europa toch op zoek gaan naar een betere bondgenoot als Miet Romney (ja sorry, kon het niet laten) wint op 6 november. Iemand het nummer van Kim Jong-Un voor me?

Insta-edit: B-B-B-B-B-B-BONUSROMNEY

Team Fail-it