Nou ok, misschien loop ik iets te hard van stapel (over stapel gesproken, Sint de Film is meesterlijk), maar geloof me: het zit eraan te komen, wellicht eerder dan je denkt. Niet maandag, niet dinsdag, niet woensdag, …maar dan.

MAAR DAN. Oh verdomme, ik kan gewoon niet meer normaal typen, zo enthousiast ben ik erover. Ik ben blijer dan de eigenaar van Bart Smit op pakjesavond. Waarom, vraag je?

Ik beloof niks, maar ik voel aan m’n kapsel dat het eind deze week gaat SNEEUWEN. Mogelijk donderdag, sowieso vrijdag. Zo niet, dan mogen jullie me allemaal martelen d.m.v. sneeuwballen, wanneer er genoeg sneeuw ligt. Ik geef geen garanties over hoe lang het blijft liggen, maar het is een mooi voorproefje van wat ons in de maand december te wachten staan, denk ik..

Wat dit inhoudt? Avondwandelingen in de sneeuw. Het is buiten al oneindig veel mooier wanneer het donker is dan overdag (sowieso veel gezelliger), maar in het donker buiten lopen in combinatie met sneeuw is episch. Prachtige omgeving gevuld met een prachtige witte laag sneeuw: iets om naar uit te kijken. FEESCHT!