Problemen in omroepland. Wegens dit filmpje. Want dat mag u niet zien. Mag u niet horen. En dat heeft u ook nooit mogen zien en horen. Geen idee waarom u deze video niet mocht zien (3FM heeft ook liever niet dat u de link aanklikt, (deze dus) dus bedankt voor de medewerking) maar de afzender van deze mail (die overigens ook in dit filmpje te zien is) verzoekt mij vriendelijk, doch spoedig om deze video van youtube te verwijderen. Hun logica: JIJ hebt erover getweet, dus JIJ hebt ‘m ook geplaatst. De tijden dat er eerst nog werd geinformeerd naar het hoe of wat zijn lang vervlogen, schijnbaar.

Voor als het nog niet opgevallen was, het gaat dus over dit filmpje waarop te zien is hoe Domien Verschuuren, Tjitse Leemhuis en Michiel de Romijn achter de schermen met elkaar in gesprek zijn. Probleem is alleen dat twee van deze heren, Domien en Tjitse, ook vóór de schermen te zien en te horen zijn. Let vooral op de schattige bijnaam die ze hebben voor Rachid Finge, meerdere keren. Kom er maar in, Rob Oudkerk. Oepsie. Foutje. Kan gebeuren. En dat is natuurlijk opgenomen en op YouTube geplempt. Maar dat filmpje moet er natuurlijk wel AF. En zo geschiedde. Althans, voor eventjes. De heren kregen de uploader zover om ‘m te verwijderen. Het enige probleem is dat van alles wat op het internet staat, er een back-up is. Zo ook nu.

Omdat ik op de negentiende juli 2010 een tweet de wereld in had gestuurd met daarin de link naar het filmpje, wordt nu maar aangenomen dat ik het filmpje ook heb geüpload. Logisch. Ik ben de enige die die link in een tweet heb gezet, dus het KAN niemand anders zijn. Het feit dat YouTube een goedwerkende zoek-functie heeft, vergeten ze even.

Om iemand op zo’n manier te benaderen is laag. Ik had wel een 13-jarig meisje kunnen zijn, geobsedeerd door dat soort mannen. Dan had ik nu boehoe in m’n bedje gedaan. Klantenbinding doen ze bij de PO niet aan. Het lijkt het UPC van begin deze eeuw wel.

Voor als het nog niet duidelijk was: nee, ik heb het filmpje niet geüpload. Zoals ik al aangaf, ik ben snugger genoeg om door te hebben hoe de zoek-functie van YouTube werkt. Trouwens, mocht iemand nog een goede YouTube-ripper nodig hebben: Zamzar schijnt het heel goed te doen.

Om maar een zin uit het filmpje te citeren: het is toch te treurig voor woorden.

Update 27-7: Gaan we weer. We komen maar Niet. Van. Ze. Af. Die gasten hebben geen bord vor hun kop, maar het gehele mediapark hangt voor hun porem.

failmail. Ten top

Ik had al zo’n gevoel. Ze zijn van mening dat over een filmpje tweeten gelijk staat aan het posten van dat filmpje. Ik ga vanaf nu dus alleen nog maar tweeten over míjn eigendom. Of juist niet. Misschien ga ik wel de links van meerdere superhits in m’n tweets verwerken. Sta ik gelijk bekend als de beroemdste uploader op YouTube. Bedankt he, Hilversum. Prutsers.