Ja, sorry. Laatste keer dat ik het over dit desastreuze WK ga hebben, maar dit moet ik gewoon even de TTG-wereld in helpen. Vincent (Jezusteriseen) del Bosque heeft aangegeven dat niet Diego Forlan, maar Lionel Messi de beste speler van het WK was en dus de gouden schoen had moeten winnen. Eigenlijk kan ik het hier al bij laten, want dit is één van de domste dingen die ik iemand ooit heb horen zeggen. Ach, ik zou mezelf niet zijn als ik hier iets op zou zeggen.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

Ik kan het niet laten, ik moet er wat over kwijt. Lionel Messi, gehyped over de hele wereld. Vorig seizoen de beste speler ter wereld. Dit WK? Niks van te zien. Werkelijk, niks. Of het nou kwam omdat er per wedstrijd vier verdedigers om hem heen stonden en de rest van dat Argentijnse bagger-elftal met rust werd gelaten, geen idee. Zal er vast wel íets mee te maken hebben gehad. Maar goed, je kan nou niet bepaald zeggen dat Messi voor zijn doen acceptabel heeft gespeeld.

Ja, behalve als je een idioot bent. Entree Vicente del Bosque. De beste man wil beweren dat Lionel Messi beter heeft gespeeld dan Diego Forlan. Messi: 0 goals. Forlan: 5 goals. Messi: kwartfinale, beste 8. Forlan: halve finale, vierde. Messi: iedere wedstrijd niet hoger dan een 7. Forlan: iedere wedstrijd niet lager dan een 6,5.

Nou ben ik moe en ga ik slapen.