Het is weer eens BAL voor onze geliefde voetbalhomowannabelook-a-like Cristiano Ronaldo. Wederom heeft zijn grote liefde (nummer zoveel) de benen genomen. Of, nouja. Het gaat hier om niemand anders dan Paris fucking Hilton, dus ik denk eerder dat hij haar gewoon even wilde uitwonen. Mispoes appelmoes, Crissy.

De mediageile Paris Hilton was in op zakenreis in Madrid. (…deze is te makkelijk om in te koppen) Ronaldo kwam hier achter en stuurde onze olijke blondine een heus SMS’je waarin stond dat hij weleens met haar implantaten wilde spelen op een date zou willen. In plaats van hem op lievelijke, zachte wijze af te wijzen stuurde ze helemaal geen SMS terug!

Je kan zeggen dat het je geen flikker boeit, maar de wereld mag gerustgesteld zijn: C. Ronaldo zoekt gewoon iemand die slimmer dan hij is om kinderen mee te krijgen, zodat ze toch niet té dom uitvallen en hij is toch de ‘alpha male’, dus hij wil zich de slimste voelen in de relatie. Paris was zijn laatste hoop, maar ze bleek er geen zin in te hebben. En dit is het bewijs van de evolutie: geen kleine Ronaldo’tjes op de wereld, de sterkste overwint. Ronaldo, je bent de zwakste schakel. Tot ziens.