Hoezee. Het is weer zondag en dus moeten we morgen weer allemaal rond 8, 9 uur fris en fruitig op het werk of op school verschijnen. Om jullie nog even die laatste duw naar de poorten van de hel te geven presenteert TomanTheGreat.nl u met trots… De faps en nekschoten van de afgelopen week!

FAP 1:

Cox

Scrubs is opzich al een brilliante show, maar de eindeloze afzeikende
o-ver-heeeerlijk zelfingemomen en pijnlijk spot-on correcte rants van Dokter Perry Cox
zijn toch wel een van de grootste redenen hiervan. Fap, kerel. Fap.

FAP 2:

Luchtbuksen zijn de bom jonge, kut. Bam.
Even serieus, wat is er nou jongensachtiger dan op een mooie lentedag
met wat maten van een afstandje kleine stukjes metaal in oude zoldertroep proberen te pompen.

Ik zal je zeggen wat, hetzelfde doen met een chinook afgeladen met bren’s en panzerschrecks.
Of ach, als we dan toch bezig zijn pakken we er gelijk een A10 bij.

Maar gezien deze allemaal onbetaalbaar illegaal en beide zijn, is een luchtbuks een leuk fappend alternatief voor de zondagmiddag.

FAP 3:

Ik moet eigenlijk een nieuwsdingetje doen, maar krijg de tering want dat nieuws van tegenwoordig is niet veel faps.
Wel fap daarentegen, is een raspatatje pinda. Ik weet niet wie die zooi heeft uitgevonden, en wie er ooit ook nog eens pindasaus op kwakte,
maar ik zou hem/haar graag de hand eens schudden.

NEKSCHOT 1:

bommen

Hier zijn eigenlijk geen woorden voor. Hier is al het nodige over gezegd in de media, maar.. laat ik het er gewoon ophouden dat er mensen zijn die het vinden kunnen, dat zo’n foto op de bekendste fansite van Ajax staat. Het is één van de grootste supportersverenigingen en als je als SV zoiets publiceert dan mag je zelf ook voor het peloton als je het mij vraagt.

NEKSCHOT 2:

Je zou denken, hoe ouder, hoe wijzer. De SGP (Staatkundig Gereformeerde Partij) bestaat al sinds 1918 maar voor hen geldt dat het allemaal oude demente baarden zijn zonder enig benuk van een Grondwet of wat ook. Eindelijk heeft de rechter dus besloten dat het illegaal is wat die gristenen doen (het weigeren van vrouwen verkiesbaar stellen) en de huilies komen onder hun steen vandaan. (lees: Menno de Bruyne) Het ergste is dan wel dat het gewoon keihard tegen de grondwet is dus ze lappen de regels gewoon al jaren aan hun laars, maar iets wat me nog meer verbaast is dat er vrouwen zijn die het belachelijk vinden wat de rechter heeft uitgesproken. (Met dank aan SSJ Rabite)

NEKSCHOT 3:

Yes! Het heeft even geduurd, maar één van de grootste bands ooit is weer bij elkaar en brengt elfs een nieuwe single uit! Ik hoor je al denken, “jaja, we weten het al, Blur van ‘WOEHOEEE’ komt weer bij elkaar, oud nieuws..” … MAAR daar gaat het niet over! Ik heb het over een nóg grotere band… de Vengaboys! Na hits met meesterlijke titels als ‘Boom boom boom boom’ en ‘We’re going to Ibiza’ is daar de zoveelste succes-single: ‘Rocket to Uranus’! … Geen woorden voor. Gewoon, geen.