Geschikt?

YES! Het is gelukt.  Agnes Kant = Agnes Canned. Behalve dan dat ze niet ontslagen is, maar zelf is opgestapt, maar daar zijn geen leuke grappen over te maken. De oud-communisten zitten zonder lijsttrekkert, tot morgenmiddag, uurtje of 5. De twee ‘favorieten’ voor de baan, Harry van Bommel (bekend van TV!) en Jan Marijnissen, hebben al bedankt bij de ex-commies. Veel maakt het ook niet uit, slechter dan Bahgnes Kant-Noch-Wal kan haast niet.

Nog zoiets. De PVV. Eigenlijk de partij die ervoor zorgde dat Kant op moest stappen, hoewel ze er natuurlijk helemaal zelf kiest om Wilders een bedreiging voor de samenleving genoemd. Is ook heus geen dikke vinger tegen de duizenden mensen die op ‘m hebben gestemd, hoor. Heus niet. Maaaarrrr, niet alleen communist in hart en nieren Agnes Kant kiest voor de persoonlijke aanval.

Enter Giorgio Napolitano. Wie? Ja, precies. Een of andere president ofzo. Noemt het succes van Wilders een verontrustend teken. Typisch, een onderdaan van Berlusconi die zegt dat het in ons land niet helemaal toppie joppie gaat. Typisch deeltje twee: het is een ex-communist. Viva la Stalin enzo.

Update: vraag me af of ze dit filmpje nog gaan gebruiken…