Graag stel ik u voor aan Paul ter Linden. Kandidaat raadslid voor de Partij voor de Vrijheid van Geert Wilders in Den Haag. Komt net kijken in de politiek en is eigenlijk, op 20-jarige leeftijd, zelfs nog te jong om broekie te noemen. Is de laatste paar weken voornamelijk in Twitter-gevecht met David Rietveld, huidig raadslid voor GroenLinks. Maarrrrrrrrrrr dat gaat veranderen! Want de PVV is oh zo goed bezig en GroenLinks doet oh zo domme dingen. Totdat de rollen eens omgedraaid zijn…

Ja, ok. Ik geef toe, die laatste zin klopt niet, aangezien GroenLinks sinds haar oprichting niks, nada, noppes goed heeft gedaan, maar na alle slimme dingen die de PVV gedaan heeft (want ze zijn nou eenmaal populair, dus ze doen het goed) moest er toch eens iemand de fout in gaan, dacht Paultje ter Linden.

Als je boven het geslachtsdeel een tatoeage ziet, kun je meteen zien of hij of zij oneerlijk is geweest. Dat is een harde opmerking maar zo denk ik er gewoon over.

En even voor de goede orde, hiermee bedoelt ter Linden dus dat iemand met HIV een brandmerk moet krijgen boven zijn stengel of haar ingang.

Bedankt voor je input, Paul. We waarderen je mening. Eveneens waarderen we het dat Geert je op plek 11 heeft gezet om zo te voorkomen dat je ook maar een kleine kans hebt om ook daadwerkelijk in de gemeenteraad terecht te komen. Iemand verplicht tatoeĆ«ren. Hoe VERZIN je het. De reden die Paul aanvoert is trouwens zodat de partner ervan zal schrikken, even boehoe doet en daarna weer op ‘m duikt door dit incident nog beter zal letten op met wie hij of zij het bed deelt. Ja, want iedereen kijkt natuurlijk eerst naar het gebied boven het geslachtsdeel van de partner voordat de daad begint.

Overigens heeft Wilders zelf volgens meerdere bronnen afstand gedaan van deze uitspraak.