Jarenlang. Jarenlang al entertain ik jullie op de best mogelijke manier. Ik kan me eerlijk gezegd geen betere manier bedenken dan d.m.v een blog én radio-uitzendingen met webcambeelden erbij. Ik doe godverdomme m’n best voor IEDEREEN die maar zin heeft om naar een hersenloze 17-jarige malloot met een voorliefde voor muziek te luisteren. En wat doen jullie? Niks. Letterlijk. Nouja, jullie luisteren. Maar bellen jullie in? Nee. Commenten jullie op al m’n blogjes? NEE.

Ik ben jullie zat. Allemaal. Jullie halen het bloed onder m’n nagels vandaan. Stuk voor stuk. Behalve de lieve commenters en bellers natuurlijk, van jullie houd ik. Maar, helaas heeft iemand het eerste slachtoffer moeten worden. Ik kon niet anders. Om succesvol te worden moet ik blijkbaar een paar drastische maatregelen nemen. Nou, bij dezen.

Rutger. Morsdood.

Zien jullie dit? Dit is JULLIE schuld. Niet mijn schuld. Niet eens zijn schuld, Rutgert was altijd een liever commenter/beller/medewerker van FMFM. Maar ik moest een slachtoffer hebben. Ik had vanmiddag toch niks te doen een een retourtje Moordrecht was toevallig heel goedkoop.

Enfin. Willen jullie dit soort tafarelen niet meer laten gebeuren? Wees lief. Comment en bel. Rutger heeft jullie hulp… heel erg nodig.

P.S.: Mocht je denken, “ach hij pakt me toch nooit, Rutger is altijd de lul”… Wishful thinking. Iedereen staat op m’n lijst en iedereen zal op een gegeven moment afgewerkt worden. …gadverdamme.