Stel. Je bent een jaar of 18 n je bent al jarenlang helemaal van slag om het beste schepsel wat je ooit in je leven hebt mogen aanschouwen: EEN VROUW. En niet zomaar eentje, nee. Eentje van jouw leeftijd. Iemand waar je dus al jarenlang gek op bent. Het liefste, mooiste, schattigste wat je ooit hebt gezien of gesproken. Op een gegeven moment wordt het … WEDERZIJDS! Jawel. Blasphemy, impossible, etc.. Maar nee, denk het je gewoon even in. Zij voelt voor jou wat jij voor haar voelt.

En ja, er zit een addertje onder het gras. Da’s altijd zo bij dit soort happy endings. ..dit is alleen een heel letterlijk addertje onder iets minder letterlijk gras.

Ze heeft… het mannelijke geslachtsdeel. Het is geen verbouwde man, nee, gewoon 100% vrouw maar met een extra attachment! Dus. Wat zou je doen? Je bent al jarenlang verliefd op dit zevende wereldwonder, dus dat kan je niet zomaar opgeven… lijkt me. Maar goed, aan jou de keus. Choose wisely..