Zo. Welkom. Dit is ‘m dan. Hét blogje. Hier gaat het allemaal om. Keiharde porno. Hier ga ik bewijzen wat iedereen eigenlijk allang stiekem wist natuurlijk. Het grootste geheim óóit gaat ontrafeld worden op een manier waar je naar van wordt. Eén voor éen zullen jullie alleen versteld staan, dat dan weer wel. Jullie wisten het allemaal wel al, maar het gaat nu pas écht tot jullie door dringen.

Ken je dat gevoel, dat je naar iemand kijkt en dat je denkt ‘…sodekolere, ben jij nou een man of een vrouw’? Grote kans dat jullie hier allemaal een volmondig ja op zullen antwoorden. Nou, dacht het niet hè, ik weet wel beter. Hoe ik het beter weet? Simpel. Even een testje gedaan. Soort van herken de homo, maar dan anders. Dit keer een soort ‘herken de opgemaakte man’. Die vrouw, van dit blogje. Drie keer raden.

Gefeliciteerd, we hebben er een paar homoseksuele lezers bijgekregen geloof ik. Vooral voor de mensen die ‘haar’ een 6 of hoger hebben gegeven moet je oppassen, de rest is nog te redden. Mijn dank gaat trouwens uit naar Overlord Semp die meerdere malen heeft geprobeerd het geheim uit te laten lekken maar wat – gelukkig – twee keer grandioos mislukt is. Maar goed, dit alles wil natuurlijk niet zeggen dat jullie allemaal homo’s zijn. Maar bij sommigen zijn wel ernstige twijfels ontstaan. Neem dit dan ook niet al te serieus, dit was simpelweg een onderzoekje om toch wat te doen aan de Gay Pride. Toch een beetje aandacht besteden aan het feest. Mocht je een vrouw zijn, zou ik wel even check check double check doen bij de commenters… Je weet maar nooit. Gaarne wil ik er ook aan toevoegen dat ik medelijden heb met een ieder die ooit een relatie heeft gehad/zal aangaan met welke commenter dan ook. Grote kans dat de commentert valt op wel erg mannelijk uitziende vrouwen of vrouwelijk uitziende mannen.

Dus, de personen die mij nu hele erge dingen wensen aan te doen, zoals Robin (ik citeer: “Nu heb ik ook een reden om jou eens flink op je smoel te rammen als ik je zie :D”) dan kan dat natuurlijk altijd, zolang je maar een waarschuwing van tevoren geeft zodat ik hier en daar wat klappen kan opvangen en desnoods counteren als dat nodig zou moeten zijn. Denk het niet, want jullie vechten toch als mietjes blijkbaar. …goed, goed, dat was er eentje onder de gordel, sorry. Zal het niet meer doen, foei, et cetera.

Mochten de getroffen slachtoffers (lees: de commenters) aan schadevermindering doen dan kan dat. Gewoon even op je blote knietjes voor me gaan en dan bedenk ik wel of ik je comment verwijder, als ik je zo lief vind.