Jawel, precies, inderdaad, klopt als een bus. Normaal gesproken zijn tienermoeders het grootste minpunt van de wereldwijde samenleving in mijn ogen, maar goed.  Dit is een speciaal geval waarbij het gewoon nodig is. Tienermoeders gaan opeens heel belangrijk worden voor ons, de normale burger. Nu alleen nog in Spanje, maar geloof me dat de tienermoeders in Nederland binnenkort ook een grotere rol gaan spelen.

Je kent ze wel, die babypoppen. Een soort Barbies maar ietsjes groter en heel wat minder sletterig. …tot nu dan. Een Spaanse speelgoedfabrikant heeft het voor elkaar gekregen om de meest perverse pop tot heden te ontwikkelen. Deze pop ziet er hetzelfde uit als een gemiddelde Babyborn maar heeft dan weer net één voedingsmiddel meer nodig dan de gemiddelde pop, en dat is waar de tienermoeders in beeld komen: borstvoeding.

Ten eerste, ter verduidelijking: waarom tienermoeders? Nou, ik heb nog nooit een volwassen vrouw met een Babyborn zien lopen en de gemiddelde sletterige tienermoeder kan best wel wat ervaring gebruiken dus dump al die dingen maar bij hen.

Deze Bebé Glotón wordt geleverd met een speciaal topje dat de gebruiker over de borsten moet doen, waar twee rode tepels (moet wel ‘natuurlijk’ blijven zeg maar) aan vastgemaakt zitten. Vervolgens moet de moeder de baby op een liefhebbende manier vasthouden, zoals je dat altijd doet met baby’s, en moet het mondje van de baby om de tepel heen.

Dus, mocht je binnenkort een klein kind of een wannabe-tienermoederslet met een plastic pop aan hun borst zien hangen, wees maar niet bang. Ze doen niks. Ik heb wel nog even een afsluitend idee… een excursie naar het Pieter Baan Centrum voor de koopsters van de pop.

Vergeef me mijn uitleg-skills, maar om die nog wat kracht bij te zetten hierrrrrrrrrrrrrr een filmpje, en kijk vooral naar dat kind… Die kop @ 0:43! :’D