Op moment van schrijven is het half 7, ben ik er niet zeker van of ik nog wakker ben of net wakker ben en weet ik eigenlijk niet waarom ik dit blogje schrijf. Oh wacht, toch wel. KIJK EENS NAAR BUITEN MENSEN! Dat weeeeer! Het is, dare I say it, zomers weer aan het worden! Nouja, voor een paar dagen dank, dit weekend wordt het weer lekker 20-21 graden met hier en daar een bui… Maar dat wat daarvoor komt, nooounounounounounounou mensen!Stel je toch eens voor, zomers weer in Nederland. Lekker op het strand of in het gras liggen, lekker hangjongere spelen op een pleintje of langs de grachtengordel van Amsterdam lopen, het kan allemaal de komende twee dagen. Stiekem kon het gisteren ook al maar ik had nul komma nul inspiratie om erover te schrijven, vergeef me daarvoor. Maar goed. Waar ik eigenlijk naar toe wil… Zomers weer in Nederland. Dat betekent haast automatisch dat de vrouwen ook mooier worden, vreemd genoeg. Of, nouja, mooier worden… Er valt een bepaalde gloed over de Nederlandse vrouw.

Het warme weer heeft een bepaalde invloed op de Nederlandse vrouw. Ze gaan opeens schaarser gekleed de straat op (wat an sich niet zo vreemd is, mannen verschijnen plots ook in korte broeken, hoewel dat toch een stuk minder plezant is) en zien er een stuk… fijner uit, wellicht. Mooie vrouwen worden plotseling een stuk mooier. Denk je ze eens in in de winter… bahbahbah. Niet om aan te zien.

Geintje.

Nee, in de zomer is alles anders… De zon speelt met hun haren, blonde haren worden opeens zonnig en brunettes krijgen opeens een gloed over zich heen waar je verliefd op wordt, ogen zullen plots gaan glinsteren op een manier die je je niet kan voorstellen en de bleekscheten krijgen een kleur waar je niet goed van wordt. Al met al zie ik alleen maar voordelen de komende twee dagen, dus mocht je nog weg willen deze week doe het dan vandaag nog, hoewel de donderdag waarschijnlijk de beste dag van de week wordt. De vrijdag t/m zondag raad ik je af. Waarom? Omdat het vergeleken met de rest van de week kudtweer wordt, waarom anders? Dus we kunnen het met elkaar eens zijn dat het enige nadeel aan het warme weer is, dat het ooit ophoudt. Godverdomme.

Even serieus nou, het mooie wreer heeft niet als enige voordeel dat vrouwen er een stuk beter uit gaan zien (wat ook gelul is want een mooie vrouw is nou eenmaal mooi en kan niet plots nog mooier worden) maar het gaat natuurlijk om een ding: gezelligheid. Kloar. Dat is ‘t. Meer niet. Met een paar mensen op een bepaalde plek rondhangen, een feest vieren waar een gemiddelde feestneus jaloers op zou worden en alle drama van de afgelopen tijd vergeten.

Oh, daarover gesproken, ik hoor net dat Jan Smit, z’n nieuwe liefde Liza en Lizas ex het weer goed hebben gemaakt. Leuk berixht om mee af te sluiten lijkt me. Oh, je weet niet waar ik het over heb? Da’s mooi, ik ook niet.