Punt 1: Optiefen met je”zomg juh bent laadt~!”, ik ben verdomme geen entertainmentnieuwsblog. Ik geef alleen de keiharde feiten.

En het feit is dat CNN net heeft gemeld dat de lijkschouwer hem officieel dood heeft verklaard. De hele avond gingen er al geruchten, beginnende bij TMZ.com. Zij waren ook de eerste die het de wereld inbrachten dat ‘ie een hartstilstand heeft gehad.  Maar goed. Ik denk dat ik maar even een top zoveel ga geven van z’n nummers (van wat ik gehoord heb!), omdat ik voor de rest toch niks te zeggen heb. Hij is officieel dood verklaard, klaar. OF het nou zelfmoord was of cht een plotse hartstilstand, boeie. Da’s mijn terrein niet vandaag, dat komt zaterdag wel weer wanneer ik tijd heb. Enfin.

De regelrechte nummer één: Michael Jackson & Paul McCartney – The Girl Is Mine. Ironisch nummer wel. Waarom? JAren nadat ze dit nummer hadden opgenomen kocht Jackson de rechten van zowat alle liedjes van the Beatles. Drie keer raden wie daar geen blije panda van werd.

Twee: Michael Jackson – Beat It. Waarom? Luister er maar eens naar zonder mee te willen zingen of te willen bewegen.

Drie: Michael Jackson – Billie Jean. Zelfde reden als nummer twee. Tof nummer, alles mee gezegd.

Vier: Michael Jackson – Thriller. Alleen al vanwege de videoclip en de geweldige opbouw van het verhaal.

Vijf: Michael Jackson – Smooth Criminal. Geweldig nummer. Waarom weet ik niet.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet zijn grootste fan ben/was maar de vijf nummers die hierboven genoemd zijn vind ik wel wat hebben van tijd tot tijd. Morgen (vrijdag) de lijkschouwing. Kijken wat daaruit komt, kijken waar de media nu weer overheen kan zeiken.