Eigen huis en haard blijken niet meer veilig. De politie heeft een 55-jarige man uit Amersfoort op de bon geslingerd omdat hij naakt door zijn eigen huis liep. Een van de buren zag dat de man met zijn klavotz in vol ornaat door het huis liep.

Volgens degene die de politie alarmeerde was het maar liefst de derde keer dat de man in zijn eigen huis deed waar hij zin in had. Dat was natuurlijk te gek, zo vond ook de politie. Hij kreeg een bekeuring voor schennis van de openbare eerbaarheid.

Errrr. Even samenvatten.

Man loopt naakt door zijn EIGEN huis. Man loopt met zijn EIGEN lichaam naakt door zijn EIGEN huis. Man loopt in zijn EIGEN tijd– goed, je snapt ‘m wel. Serieus. WAT heeft dit te betekenen. Ik voel me nu een beetje als een ouder die zijn 15-jarige kind heeft betrapt op het maken van de fout 1+1=3 .. letterlijk. Je mag in je huis niet eens meer doen wat je zelf wil. Een volstrekt normale (althans, dat staat er bij, anders had er wel bij gestaan dat het een SGP-stemmert is) man die niet eens meer in zijn privéleven dingen mag doen die hij zelf wil. Mag ‘ie nog wel naakt douchen of moet hij daar ook z’n stropdas bij omdoen? Even voor de grappenmakers, nee, ik ben geen nudist <_<;; maar zelfs ík douche naakt. Hell, jíj douchet zelfs naakt. …hoop ik. Zo niet dan mag je dat even melden, dan heb je dringend een heropvoedingscursus nodig.

Hm. Goed. Dan maak ik er maar gelijk een verkapt “mijn god kijk nou eens wat een geweldige downloads ik heb gedaan”-post van. Even wat aanraders die zeker niet zouden misstaan onder het kopje “keiharde porno” tijdens Toman in de Avond.

The Shins – Australia (Sea Legs is ook tof! …maar dat zijn de enige twee die ik heb gehoord dus hier kom ik nog op terug.)

Madness – Nw5 (Even een waarschuwing, dit is niet een nummer à la Baggy Trousers of One Step Beyond, maar mijn god wat is ‘ie tof… Een goede tekst, enigszins pijnlijk misschien, maar geweldige muziek.. Daar word je dan weer wél vrolijk van!)

Paolo Nutini – Candy (…ik weet het zelf ook niet, maar dit maakt me vrolijk. Sue me.)

Zo. Dit was het wel even denk ik. Later meerrrrrrrrrrr…