Wij van TTG.nl schenken natuurlijk heel veel aandacht aan .. nouja, eigenlijk iedereen die het wil. Wat voor aandacht die mensen dan krijgen laten we even in het midden, maar punt blijft, ze krijgen aandacht. En dan helemaal als het gaat om Nederlandsch Trotsch!

Na al die heisa om niks problemen met DigiD en zulks is het natuurlijk belangrijk dat we blijven geloven in dit land en de richting die we, samen met onze helden Mark, Geert en Maxime (LOL), zijn ingeslagen. En laten we wel wezen, als we om 1 ur ‘s nachts Piet Hein Donner op onze televee-schermen zien die aankondigt dat DigiD even een tijdje onbeveiligd zal zijn, ja, dan wordt dat nogal lastig. Daarom vinden wij van TTG het tijd dat het publiek ook eens de goede kanten van het leven anno 2011 ziet. Het is niet allemaal dood en verderf. Er zijn ook landen waar goede dingen gebeuren. Maar dat wordt weleens vergeten. Om u daaraan te herinneren presenteren wij… DJ Wesley!

Deze held zorgt ervoor dat wij de problemen om ons heen even vergeten. De problemen die voornamelijk veroorzaakt worden door dat linkse tuig. Maar voor die (mentaal gezien) 13-jarige rotjochies is het natuurlijk heel koel en stoerrrrr om de pliesie te bekogelen. Totdat ze worden aangepakt. Dan is het boehoehoe-regering-doe-daar-eens-wat-tegen. En dan vinden ze het raarrrrrrr dat daar niks tegen gedaan wordt. Boehoehoe. Cry moar. En de rest van het land doet ROFLOL om die jochies. Maar eigenlijk is het triest dat ze er zijn. Enfin, we dwalen af. Onze excuses.

DJ Wesley, toffe peer. Het ganse land houdt van je. Ga zo door. Maak filmpjes op de wc, praat twee minuten lang over dieren of vertel drie minuten lang over het wel en wee van Ajax. Maar alsjeblieft. Blijf zo doorgaan. Je bent een KANJER.