…gastbijdrage van de gewezen Huisdichter!

Ik heb niks tegen hoeren, ik vind het zelfs heel goed dat ze er zijn. Het is beter voor iedereen.
Niet-hoer-vrouwen worden minder snel lastig gevallen door mannen wie hun frustraties niet kwijt kunnen (wat zelfs tot verkrachting kan leiden) en als je als man zijnde het even moeilijk hebt kun je ff uitwaaien bij zo’n vrouwtje van plezier. Een deel van deze mannen zullen ongetwijveld succesvolle zakenmannen zijn. Deze manntjes voelen zich beter na het genoegen te hebben kunnen nemen, wat tot betere econiomische prestaties leidt. Toevallig heb ik ook niks tegen het openbaar vervoer, er zijn vele redenen waarom het handig is en die redenen hoef ik niet eens op te noemen. De regering (maakt blijkbaar niet uit of we JP Balkenende hebben of niet) heeft nieuwe maatregelen genomen tegen de hoertjes. Tegenwoordig moeten ze een pasje dragen woordoor ze voor hun rest van hun leven bekend zijn als hoer. Door deze maatregelen komen er waarschijnlijk minder hoeren. Terwijl het toch zo gadvergeten belangerijk is. En dan die verekte OV-chipkaart!!! Zoals bijna iedereen verwachtte is het nu eindelijk gekraakt en reizen we voortaan gratis. zelfs mensen van boven de 50 hebben het grapje door (ik heb ze gesproken). Een blinde kon het aan zien komen. Dus als ik het goed begrijp heeft de regering een hekel aan hoeren. Aan de andere kant pleiten ze wel voor OV-chipkaarten, wat eigenlijk een nog grotere hoerenpraktijk is. Allemaal van die “subtiele” maniertjes om geld uit je te “zuigen”, en dar FALEN ze dan weer grandioos in. Als er nou eens nar het volk geluisterd werd…. HET VOLK. En dan heb ik het niet over fokking staphorst want die daaro moeten allen aan een kruis genageld worden. Met het volk heb ik het over het soort die misschien een beetje brutaal is maar het blijkbaar wel beter weten als de regering. Bijv. Veel amsterdammers Zullen hier keihard over gekankerd hebben . MAAR ZE HEBBEN WEL GELIJK. Mijn punt is dus dat alle amsterdammers de politiek in moeten. Ik heb net zeer goede redenen gegeven waarom het allemaal zo moet zijn. Ik ben Bas godverdomme en ik en mijn Amsterdammertjes zouden de wereld moeten overheersen. IK BEPAAL!

P.S.: Nog even een stukje van uw bloggert zelf. De bedenkers van de OV-chipkaart zijn een stelletje bloedzuigers. Einde bericht. Piep.