Ja mensen. Heibel, heisa en gedoe op de Twitters. Ik maar denken dat ik me de pest zou vervelen de komende tijd, maar ik was natuurlijk vergeten dat er altijd wat te beleven is sinds alles en iedereen web 2.0 is geworden.

Ontmoet Willem Boele. Schijnt in Wanroy, Noord-Brabant te wonen en … ach, wat bezielt me. Ik hoef ‘m niet voor te stellen, dat kan ‘ie zelf ook. Kom er maar in, Wim.

Sociaal ingesteld, ook wat media betreft! Levensgenieter en nieuwsgierig. De wereld is een uitdaging, en ik kan die beinvloeden!!

Dat ene woord. Dat L-woord. even een heule, heule korte beschrijving.

Levensgenieter: ` le – vens – ge – nie – ter de -woord (mannelijk) levensgenieters iem. die zich het leven zo plezierig mogelijk maakt ‘

Levensgenieter. Dat is de kortste samenvatting die je schijnbaar kan maken van Willem Boele. Probleem is alleen… dat dat in de praktijk niet opgaat.

go go gadget scheermes!

Wie de beste man is weet bijna niemand, maar heel Twitterend Nederland maakte zich zorgen over de beste man. Feitelijk gezien waren de ‘Tweeps’ verdeeld in twee kampen. De helft was van mening dat het een aandachtshoer was en het andere deel probeerde hem ervan te weerhouden rare dingen te doen. Eén daarvan was überjournalist en CDA-stemmer Frits Wester. Hoe Fritsie dat deed? Telefoonnummer van iemand die naast ‘m zat op Twitter zat zodat Willem Boele hem op dat nummer kon bellen.

Dus niet, he. Althans, hij zal vast wel één van de duizend bellers geweest zijn. Hij heeft ‘m ook aan de lijn gehad, anders zou Willem geen eeuwige dankbaarheid tonen aan Frits.

Pampampaaaam. Tot dat ene moment. Het moment waarop Willem echt he-le-maal geen liefde meer had voor Frits. Over en uit. Zeg die trouwjurken maar af. Er gaat níks gebeuren. Hooguit een zelfmoordpoging, maar daar blijft het dan ook bij. Wordt vervolgd.