Deeltje twee in de regionale soap. Nadat afgelopen weekend vier jongeren en één Alberto Stegeman look-a-like uit werden gedaagd door/iemand hadden uitgedaagd (doorstrepen wat niet van toepassing is), wat opgenomen is door grote onbekende Thomas Schlijper, heeft iemand nu een dreigbrief naar diezelfde Schlijper gemeeuwd. Hoe dat bekend is geraakt?

GeenStijl geilt blijkbaar op het Fietsmeisje, de vriendin van de ‘1’ van de 5 tegen 1. Kan. Schlijper is dit waarschijnlijk op het spoor gekomen en als GeenStijl aandacht besteedt aan een filmpje is dat natuurlijk mooi meegenomen voor een hobby fotograaf. Dan kan je net zo goed van je fifteen minutes of fame genieten. En dat heeft hij blijkbaar iets teveel gedaan.

Zie hier de uitspatting van één of ander jochie dat even boven de wet denkt te staan:

bedreigertwhehe

Dus niet. Bedreiging = CELSTRAF, zélfs in dit Nederland. Ondertussen zijn de jongeren al uitgedaagd voor een potje Marvel vs. Capcom. Dat of volgende week tegen de hele reaguurdersclan van GeenStijl @ de Herengracht. De keus is aan jullie.

Ohja. Het filmpje van YouTube halen heeft trouwens weinig zin. Het filmpje is al meerdere keren van de site geplukt en staat op behoorlijk wat harde schijven. Die ook maar vernietigen dan? Go Go Gadget Random Huiszoekingen!