Zoals velen van jullie weten (sowieso zouden moeten weten, jullie worden ermee doodgegooid) ben ik sinds kort weer actief op FMFM. Aangezien ik had beloofd dat ik alles veel groter aan zou pakken, heb ik meerdere ideeën bij elkaar verzameld en zo een, al zeg ik het zelf, verdomd fijn format in elkaar geknutseld! Het probleem is momenteel dat ik nog niet alle plannen heb doorgevoerd, dus op ál die plannen moeten jullie even wachten…. Maar wat jullie wel te zien krijgen: dé zes mensen die ‘mijn’ team vormen.

Gewoon bij het begin beginnen (letterlijk), de man die er al vanaf het begin bij is: MCWaris. Eén van de mede-eigenaren van Radio FMFM zal fungeren als sportdeskundige. Om het maar even bij de sport te houden, geef ik u gelijk de tweede sportdeskundige voor Toman in de Avond: Guido! Deze altijd-vrolijk-in-het-leven-staande gozert zal samen met MCWaris dus het sport-blok vormen op FMFM, en ik overdrijf niet wanneer ik zeg dat dit de twee personen zijn die ik ken die het meest over sport weten.

Nu eentje die jullie al een aardig tijdje kennen: de Huisdichter! De beste man staat al jaren bekend om zijn rijmelarijkunsten en deze zal hij nog jarenlang laten horen op FMFM!

Rest mij nog de drank/anekdote-deskundige, de co-hosts en de muziek-deskundige. Voor die laatste heb ik ontzettend veel moeite moeten doen, maar ik kan je vertellen dat het de beste keus is die ik heb kunnen maken. First things first: De drankdeskundige (en daarbij ook, in staat van dronkenschap, anekdote-verteller): Overlord Semp! Die man is vaker dronken dan nuchter, dus hilarische tafarelen a go-go, mensen!

De co-hosts. Tja… ik heb letterlijk meerdere sollicitaties binnen gehad (god mag weten waarom, het is blijkbaar toch leuk voor iemand om met een mengpaneel te kunnen spelen) maar uiteindelijk heb ik maar degene genomen die niet echt solliciteerde maar die ik toch de beste keus vond: Tard! Nadat wij samen éen uitzending hadden gemaakt (waarbij ik om de vijf minuten in een deuk lag) wist ik niet 100, maar 250% zeker dat dit de beste keus was. Soms zal de Huisdichter ook aanschuiven maar da’s geen officiële rol, da’s gewoon omdat het een aandachtshoer is en daar ken ik er meer van, dus als je interesse hebt… je bent bij voorbaat al ontslagen, AUFRAUSEN.

De muziek-deskundige.. Tja. Hier heb ik door het vuur voor moeten gaan. Ik heb meerdere personen naast elkaar gelegd, waarna ik bij niemand tot een 100% match kwam voor deze positie… totdat Charlie zich aanbood! Ik had me geen betere muziekdeskundige kunnen wensen aangezien Charlie 24/7 up-to-date blijft wat muziek betreft. Aangezien onze muzieksmaken enigszins verschillen is het misschien wel de beste keus, zo kan ik jullie op de hoogte houden van nieuwe releases in ‘mijn’ muziek-genres en kan hij de luisteraar op de hoogte houden van ‘zijn’ muziek-genres. Het leuke is ook dat hij z’n eigen band heeft… waarom komt dat me zo bekend voor?

Nou, dat zijn ze. MCWaris, Guido, de Huisdichter, Overlord Semp, Tard en Charlie. Stuk voor stuk zijn ze werkelijk waar de beste in hun categorie. Zonder hen geen Toman in de Avond, zeg maar. Ik kan met recht zeggen dat ik, misschien met een beetje geluk, het beste team van de nationale radio bij elkaar heb gehaald. Bedankt voor de medewerking in het verleden en ik kijk uit naar de nog betere samenwerking in de toekomst!