Brekend nieuws heren. Die dames van ons zijn helemaal niet zo onzeker. Zijn helemaal niet zo preuts. Ze doen maar ALSOF. Ze hebben kapsones joh. Allemaal. Of nouja, 25 procent in ieder geval. Kapsones of zelfkennis. Wat dit betekent? Dat als wanneer vrouwen vragen of ze in deze specifieke broek een dikke reedt hebben, ze het antwoord zelf al weten: nee. Ten minste, iedereen weet dat dat is wat ze willen horen. Ondanks dat ze dan nog zo onzeker zijn als de pest als je nee zegt. JA WAT MOETEN WE DAN, JA ZEGGEN?! Dan krijgt de gemiddelde man een stoot voor z’n porem van z’n liefhebbende vrouw. Zitten we ook niet op te wachten.

…Ho, wacht es.  Dit onderzoek toont aan dat sowieso de helft van de vrouwen niet onzeker is. Sterker nog, ruim de helft van de vrouwen vindt zichzelf best oké. En dan nog vragen of ze een dikke reedt hebben in deze broek. Nou dames, even een hint. Wanneer je eenmaal getrouwd bent met een man, en al helemaal na je vijfentwintigste, dan boeit het een man niet of je een dikke reedt hebt of niet. Een beetje man boeit het sowieso niet (innerlijk > uiterlijk, jwt) maar da’s weer wat anders. Nog even wat. Vrouwen zijn bang om oud te worden. Sterker nog, zevntig procent van de vrouwen zou, als het mogelijk was, een knop indrukken op dat proces te laten stoppen. Een soort fontein van de jeugd zeg maar.

Hm. Nouja, tot zo ver het onderzoek denk ik. Conclusie: of de meeste mannen kennen de verkeerde vrouwen (zomg ik ben zo onzeker wat moet ik nu :(:(:(:() of ze liegen allemaal alsof het gedrukt staat. Het jammerlijke is ook dat wanneer ik een onzekere vrouw/meid ken, ze dat zeker niet hoeft te zijn. Kleaute maatschappij. BLIJF VAN DE GOEDE VROUWEN AF IN GODSNAAM.

Tot zo ver écht het onderzoek. Ik zal eerlijk zijn, dit is eigenlijk een verkapt kijk-mij-de-perfecte-smaak-hebben topic. Perfecte en mogelijkerwijs ook de vreemdste die jullie ooit ontdekt hebben. Ik ben een Nederlandert. Een Amsterdammert. En nee, ik ben geen Duitser. Nederlandse mannen vallen over het algemeen op blond, blauwe ogen, grote tieten (behalve Gerard Jansen dan, die kan net zo goed een klein gaatje maken in een strijkplank en daar het bed mee induiken), voor de rest zo dun mogelijk en lekker lang. Ik krijg waarschijnlijk wel klachten over het feit dat ik ‘voor de rest zo dun mogelijk’ erbij heb gekwakt omdat het niet klopt, maar ik ben te lui om het weg te halen en iets beters te bedenken.

Het is geen groot geheim dat ik een hekel heb aan blondines. Of, nouja, een hekel hebben aan blondines is.. sterk uitgedrukt. Het is echter geen een keer voorgekomen dat ik bij een blondine dacht ‘joh, da’s een leuke meid’. Dan trek je al gauw je conclusies en bedenk je je al gauw dat bruinharigen DE BOM zijn enzo. Dat ik zeg dat ik de meest perfecte smaak mogelijk heb klinkt misschien kapsones-achtig, maar er is een duidelijk verschil tussen kapsones hebben en zelfkennis hebben ;D

Neuh, zonder gein nu. Iedere man denkt bij zihzelf dat ‘ie de perfecte smaak qua vrouwen heeft, anders zou ‘ie die smaak niet hebben. Voor sommigen klinkt dit vreemd, voor sommigen logisch. Als dit vreemd klinkt: geloof me. Het is logisch. Ik ben een stereotype sukkel, soort van. Letterlijk. Uiterlijk boeit me geen fuck. Ondanks dat ik bij mezelf weet welke smaak ik heb en wie ik 10/10 vind en wie .. minder, kijk ik niet vaak naar het uiterlijk. Het innerlijk is echt de maatstaf voor mij. Ik ga voor schattig, lief, etc. en niks anders. Dus voor mij geen blonde vrouwen met grote tieten en een innerlijk waar je je hond nog vanaf zou willen trappen maar voor mij gewoon perfectie. …logisch. Maar dat had ik al gezegd.