De tering. Hier klopt iets niet. Werkte ik me iedere werkdag het zweet op m’n voorhoofd voor iedere keer weer een grandioze uitzending op FMFM, verdien ik er niets mee. Presenteert Antoinette Hertsenberg éen keer per week een fucking consumentenprogramma van ongeveer een uur verdient dat kreng gewoon €284.000! FUCK, ik wil salarisverhoging bij m’n comeback! Bijna drie ton voor een uurtje linkse prietpraat bij de TROS! DE TROS NOTA BENE! FFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUU

Goed. Tweede probleem.

Lucille Werner. Vijf keer per week twintig minuten lang grappig proberen te doen over een stel ballen waar de kandidaten naar moeten kijken grijpen levert gewoon fucking €185.773 op! Hoe zwaar kan het zijn om 20 minuten lang wat te kletsen met kandidaten en tussendoor ook nog wat cijfertjes op te lezen en al dan niet €5000 weggeven?!

Even een andere persoon in de spotslights zetten, in dit geval omdat hij ook not amused is: Onze eigen JP Balkenende! Onze beste vriend (HAHAHAHAHhahaha…ha..sorry) verdient minder dan een muts van de TROS die even vijf dagen per week wat balletjes bij ekaar schraapt. Onze eigen Minster-President die 365 dagen per jaar (behalve op zon- en feestdagen dan… en alle andere dagen) de meest controversiële beslissingen van het land moet nemen (wel of geen slagroom op de taart? Wel of geen commentaar geven op Jan en Yolanthe? Wiens kant moet ik kiezen?) verdient minder dan FUCKING LUCILLE WERNER! HAHAHA, de wrtaak van de Publieke Omroep is zoet… Rutger Castricum (GS TV) staat al op de loonlijst voor een miezerige €375.000,. JP. Wen er maar vast aan.