Want een verschil maken, dat kan een speurhond wel. Zojuist is bekend gemaakt dat de vader van Natalee Holloway een speurhond erop uit heeft gestuurd om zijn dochter voor eens en voor altijd te vinden. Nouja, een speurder die met behulp van een speurhond het lijk gaat vinden dan.

De speurder gaat zoeken in een ondergelopen dam op het eiland. Volgens het OM zijn er geen aanwijzingen dat het lichaam van Natalee zich daar bevindt. De man heeft afspraken gemaakt met de politie en het OM over zijn zoektocht. Justitie doet zelf niet mee aan de zoekactie. Niet verbazingwekkend overigens, justitie heeft het zo verknald op dat eiland dat de familie Holloway er geen reet mee meer te maken wil hebben.

Een snuffelhond is vandaag van Miami naar Aruba gevlogen om de resten te kunnen identificeren, meldt de New Times of Broward-Palm Beach in Florida. De begeleider van de hond vertelde aan het personeel in het vliegtuig dat ze er vrij zeker van zijn dat Natalee is gevonden. De Arubaanse autoriteiten hebben tegenover CNN ontkend dat dat het geval is.

Place your bets, wat vindt de hond? Zal wel niks worden. Wedden?