Dennis van Wijk heeft een ludieke oplossing gevonden om van het gezeur van de eigen fans af te komen. De coach van de Belgische hekkensluiter SV Roeselare bood een boze fan aan om zelf eens een training te komen leiden van zijn favoriete club. Dat deed hij nadat de supporter vorige week naar de club belde om zijn ongenoegen te uiten over de gang van zaken.

Terwijl hij zijn identiteit niet kenbaar wenste te maken, spuwde de fan zijn gal over de Nederlandse oefenmeester. Volgens het Gazet van Antwerpen had de beste man echter niet door dat hij met Van Wijk zelf van doen had. Deze diende hem dan ook direct van gepast repliek. “Geen probleem, komt u morgen zelf de training leiden? Ik regel alles”, was het antwoord van de oud-coach van Willem II.

De kritische volger nam het aanbod aan, en stond de dag erna op het trainingsveld. Zonder al te veel succes. Aan het einde van de sessie vroeg de 46-jarige Amsterdammer de volgers langs de lijn of ‘er nog kandidaten’ waren. De fan heeft volgens het Belgische dagblad later zijn excuses gemaakt aan Van Wijk.