Zojuist weer een aflevering van Toman in de Avond succesvol afgerond met behulp van über muziek, en vandaag zelfs een beetje DEUTSCHE~! happy hour op FMFM. Maar liefst twee DEUTSCHE~! chansons vandaag tijdens TidA! Belachelijk natuurlijk, ik schaam me dan ook kaputt. Maar goed, updates willen jullie lezen dus die krijgen jullie dan ook.

Update eins: Uw discjock heeft sinds vandaag Twittert, hierrrr te vinden, dus mocht je ook Twitter hebben (zo ongeveer het WWW van Hyves, maar dan vele malen beter, minder irritant, et cetera) voeg me dan gerust toe, ik bijt niet.
Update zwei: De Huisdichter heeft al een tijdje problemen met z’n interwebs, dus al een tijdje inderdaad geen updates van de Bäste (een woordgrap, lachen krengen) man. Binnenkort is hij terug, beter dan ooit! ..Mag ik toch hopen.
Update drei: Mars.
Update vier: The Fat Men.nl is vernieuwd, wat betekent dat er een nieuwe programmering is op FMFM en het muziekje is veranderd, hoewel nog steeds zeer hard… Toetreden op eigen risico.

Dat was het wel weer even voor nu. Binnenkort trouwens ook weer een nieuwe game review, dus mocht je de eerste 10/10 hebben gevonden mag je van geluk spreken.

Trusten!