Goedenacht lieve kijkbuiskinderen, uw discjockey Toman hier. Even een paar huishoudelijke mededelingen voordat ik weer verder ga met m’n gewone bezigheden. HM numero uno gaat over FMFM. Wegens problemen met zijn internetverbinding heeft MCWaris al een maand geen uitzending op FMFM meer kunnen produceren. Ikzelf zal eerlijk zijn, ik heb geen reet met FMFM gedaan sinds begin augustus, maar daar komt binnenkort verandering in… Daarover meer over een paar dagen (houd ‘m hier, houd ‘m hard zou ik zeggen). Maar goed, MCWaris heeft dus geen internet momenteel endus heb ik weinig contact met hem gehad afgelopen maand op enkele telefoongesprekken na. Onze grote vriend heeft beloofd dat hij er zo snel mogelijk voor zou zorgen dat het allemaal weer goed zou komen binnen nu en een maand, maar goed… Toch twee maanden naar de palestijnen.

HM numero dos gaat over de Elisabeth Wolffstraat HAHAHAHA EEN STOPPENKAST BRAND KOM OP ZEG. Ehhh, juist ja. De meterkast was dus in de fik gevlogen, maar ik verwacht niet dat de leerlingen daar problemen mee gaan krijgen maandag. Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat er een filmpje van de heuze brand op het internet rondcirculeert, dus ik zal daar even dringend naar op zoek gaan.

HM numero drie-weet-ik-niet-in-het-Spanjools gaat over m’n über-geyle toetsenbord. Die heeft het helaas begeven nadat ik ongeveer 0,3 liter melk erop had gemorst, dus ik moet het nu doen met een Ajax-toetsenbord. Ook leuk, maar als ze zondag verliezen wordt het al m’n tweede kapotte toetsenbord in drie dagen. Nieuw record?

Voor de rest weinig nieuws, eigenlijk. Ohja, toch wel: we hebben sinds gisteren een nieuwe aanwinst: een huisdichter! Jawel, De Huisdichter die verder niet bij naam genoemd zal worden om veiligheids redenen zal zich vooral richten op Sinterklaas, Zwarte Piet, Duitsers/Duitsland en andere sociale of asociale fenomenen. Elke vrijdag (deze week zaterdag, over een paar uur dus) een nieuw gedicht!

Voor de rest zal ik eens achter Katmaïs/MCWaris’ reet aan zitten om te kijken wanneer we nou eindelijk weer eens een lied op gaan nemen. Het is alweer een lange tijd geleden dat we wat geproduceerd hebben, dus het wordt wel weer eens tijd. Maar tot die tijd…

EEN SPANNEND MUZIEKJE!

(Zijnoot: Vergeet vooral niet af en toe eens op de site van The Fat Men te kijken, hoewel ik, mocht er nieuws zijn, het hier ook op gooi natuurlijk… maar daarnaast is het gewoon fijn om eens een keertje minimaal vijf unieke pageviews per week te hebben <_<;;)