Even een tussendoor bericht van uw favoriete bloggert/DJ/zangert/voetballert/dartert/wat dan ook. Afgelopen weken weinig van me laten horen (zal toptechneut Kevin even erop af sturen om te zorgen dat de data op de site eindelijk gaan kloppen want ik kan me de 21e dag van de 30e maand niet herinneren eerlijk gezegd), maar wie weet komt daar binnenkort verandering in. HAHA, wie houd ik nou voor de gek. Ik laat nu uiteraard iets van me horen, dus de volgende keer zal nog wel even duren. Tot die tijd, naast een spannend muziekje, mogen jullie allemaal SCHTEMMEN~! op welk ‘iets’ je gereviewed wil hebben, in welke taal (ik prefereer Engels, klinkt überder) en al dat soort gezever. Even wat nieuwtjes, dinsdag wordt een kutd-dag, Rick Astley is nog altijd even stoer als in de jaren ’80 (samenvatting: niet stoer) en Rikus Spithorst van de PvdA is een mongool. Ja, dat hoort u goed, Driek Oplopers in een mongool pur sang. Niet dat ik het niet met hem eens ben (GroenLinks weg ermee, RAUSS RAUSS) maar om een politicus dood te wensen op een forum gaat me nét iets te ver. Nouja, zo erg is het niet, maar als je het ten eerste op fok! doet en daarna lekker met je porem bij NOVA/Den Haag Vandaag verschijnt… Drie maal daags een neqschot, kom dan maar eens terug. Dan ben je pas écht interessant (lees de kleine lettertjes onderaan dit bericht svp, voor de randdebielen onder ons).

Wat een prutsers, die van Ajax. En dan vooral ene Bruno Silva, die vandaag de ene na de andere Spanjaard voorbij zich zag vliegen. Zo moeilijk is het niet om van Real Murcia te winnen, lijkt me. Dus wel blijkbaar. Als je als Nederlands kampioenskandidaat verliest van een gedegradeerde club uit Spanje (van de Primera Division naar de Segunda Division) gooi je nou nét geen hoge ogen in Europa… Nee, dan Twente. Twente denkt even van Ajax te winnen en zo de voorronde van de Champions League te halen en dan met Arsenal af te rekenen. Nou, nee, lieve boertjes uit Enschede, dat gaat niet door. Hadden jullie Engelaar maar niet weg moeten doen. Over Engelaar gesproken, arme jongen. Debuteren bij Schalke in de champions League, winnen met 1-0 van het Atlético Madrid van John Heitinga maar dan geblesseerd raken na éen helft spelen en er een maand uit liggen. Ach, zo erg is het niet. Hij is gereed om over een maand aan te treden tegen, en te winnen van het Arsenal van Robin van Persie.

Nog even over FMFM. De afgelopen dagen heb ik geen uitzendingen kunnen doen wegens 1) een brakke computer, en 2) een gebrek aan muziek op m’n PC, een direct gevolg van m’n brakke computer. Vanaf morgen, zondag 17 augustus (of maandag 18 augustus, even uitzoeken nog wat MCWaris wil) ben ik er weer een paar dagen in de week (bekijk het schema maar op eerder genoemde site (klik op FMFM, lutsers)) met m’n show Toman in de Avond, of natuurlijk Toman op de Voetbalavond. Voor de rest moet je natuurlijk ook gewoon naar MCWaris luisteren enzo, want opzich maakt hij ook wel toffe programma’s met goede muziek. <_< Maar goed, vóór komende dinsdag nog een blog, en dan zal het waarschijnlijk een review van een of een ander iets zijn, en jij mag kiezen wat. Commenten, krengen! Dit is géén bedreiging, eerder gewoon een uiterst nutteloze zin in een uiterst nutteloos blogje.